moshaverrkhob
moshaverrkhob

اختلالات رواني كودكان به تغييراتي جدي در شيوه‌ٔ معمول يادگيري، رفتار يا مديريت عواطف كه باعث پريشاني كودك و مشكلات روزانه مي‌شود، توصيف شده است. اين اختلالات رواني كودكان مي‌توانند بر روابط كودك با خانواده، دوستان و معلمان تأثير بگذارند و مي‌توانند باعث مشكلات تحصيلي، اجتماعي و عاطفي شوند.

اختلالات رواني كودكان
كودكان تحت تأثير والدين و اعضاي خانواده و جامعه رفتارهاي خاصي را ياد مي گيرند. بيشتر بچه ها مسائل رفتاري جزئي مانند لجوج بودن و بي ادب بودن و يا كمبود توجه را از خود بروز مي دهند. اگر اين مسائل پيچيده شوند مي توانند تبديل به اختلالات شوند. در اينجا چند اختلال شايع رواني در كودكان آورده شده است: (با كليك روي اسم هر اختلال مي توانيد مطالب بيشتر در آن مورد را مطالعه نماييد)

اختلال كمبود توجه – بيش فعالي (ADHD): كودكان مبتلا به ADHD سه ويژگي هاي اصلي دارند: بي توجهي، تكانش گري و بيش فعالي. آن ها همچنين مي توانند بي قرار، پرخاش گر و تحريك پذير باشند.
افسردگي و اختلال دوقطبي: كودكان مبتلا به اختلال دو قطبي تمايل به نوسانات خلقي ناگهاني، دوره هاي طولاني از بيش فعالي و به دنبال آن بي حالي، بداخلاقي، سرخوردگي و رفتار تهاجمي دارند.
اختلال اضطراب: كودكان مبتلا به اختلال اضطراب تمايل به نگراني بيش از حد در مورد همه چيز دارند. حتي بي اهميت ترين مسائل باعث بي خوابي شبانه آن ها مي شود.
سندرم اسپرگر: اين سندرم فرم خفيفي از اوتيسم است. علائم اين بيماري شامل عدم توانايي در مهارت هاي اجتماعي، دوست نداشتن تغيير در محيط آشنا و زندگي روزمره، نداشتن تماس چشمي، حركات و حالات صورت غير معمول، نداشتن همدلي و مهارت هاي حركتي.
مركز مشاوره ستاره ايرانيان با برترين متخصصين روانشناسي كودك و نوجوان در زمينه هاي مختلفي از جمله اختلالات يادگيري، اختلالات رفتاري و مشكلات عاطفي كودكان دبستاني به شما كمك مي كند تا سلامت روان و آينده كودك خود را تضمين كنيد. براي اطلاعات بيش تر در زمينه روانشناس كودك ابتدايي مي توانيد با شماره هاي ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگيريد.

 

۵. ناتواني در يادگيري: اين يك اختلال رواني است كه يادگيري را براي كودك به يك چالش تبديل مي كند. علائم اين بيماري شامل ناتواني در توجه، حافظه ضعيف، هماهنگي ضعيف، عدم توانايي در دنبال كردن دستورالعمل ها و يا راهنمايي ها و عدم سازمان يافتگي است.

۶. اختلال سلوك: كودكان مبتلا به اين اختلال ممكن است به رفتار هايي مانند قلدري براي ديگران، منزوي بودن در موقعيت هاي اجتماعي، از بين بردن اموال و يا صدمه زدن به حيوانات از عمد، دروغ و يا حتي سرقت تمايل داشته باشند.

۷. اختلال در خوردن: كودكان مبتلا به اختلالات خوردن مانند بي اشتهايي يا پرخوري تمايل به عادات غير طبيعي در مورد غذا خوردن دارند. اين اختلالات معمولا در نتيجه تفكر وسواسي در مورد افزايش وزن و ظاهر فيزيكي مي باشد. علائم اين اختلال شامل ناتواني در خوردن چيز هاي مختلف، استفراغ و شراب خواري باشد.

۸. اسكيزوفرني: اسكيزوفرني در كودكان به اندازه بزرگسالان رايج نيست. علائم اين اختلال رواني دوري گزيني اجتماعي، بي خوابي، فقدان انگيزه، افت در مدرسه، افسردگي، فراموشي و رفتار عجيب و غريب مي باشد.

اگر فكر مي كنيد كه فرزند تان علائم هر يك از اختلالات ذكر شده در موارد بالا را بروز مي دهد، بلافاصله با يك پزشك متخصص مشورت كنيد.


اختلالات رواني كودكان

شايع ترين اختلالات كودكان
ساير اختلالات شايع كودكان عبارتند از:

اختلال يادگيري
اختلالات خوردن
اختلالات خواب
اختلالات تكاملي
اختلالات رواني
علل اختلالات كودكان مي تواند شامل عوامل ژنتيكي، محيطي و تركيبي از اين دو باشد. تشخيص و درمان اختلالات كودكان به عهده متخصصان بهداشت روان است.

مركز مشاوره ستاره ايرانيان با برترين متخصصين روانشناسي كودك و نوجوان در زمينه هاي مختلفي از جمله اختلالات يادگيري، اختلالات رفتاري و مشكلات عاطفي كودكان دبستاني به شما كمك مي كند تا سلامت روان و آينده كودك خود را تضمين كنيد. براي اطلاعات بيش تر در زمينه روانشناس كودك ابتدايي مي توانيد با شماره هاي ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگيريد.

بيماري هاي رواني شايع در كودكان
انواع اختلالات رواني در كودكان شامل موارد زير است:

اختلالات اضطرابي: اختلالات اضطرابي شايع‌ترين نوع اختلالات رواني در كودكان هستند. اين اختلالات با احساس ترس، نگراني يا اضطراب شديد و مداوم مشخص مي‌شوند. انواع مختلف اختلالات اضطرابي در كودكان عبارتند از:
اختلال اضطراب اجتماعي (SAD): كودكان مبتلا به اين اختلال از موقعيت‌هاي اجتماعي مانند صحبت در جمع، معرفي كردن خود يا شركت در مهماني‌ها مي‌ترسند.
اختلال اضطراب فراگير (GAD): كودكان مبتلا به اين اختلال نگراني‌هاي مكرر و غيرمنطقي در مورد موضوعات مختلف دارند.
اختلال وسواس فكري-عملي (OCD): كودكان مبتلا به اين اختلال دچار افكار و اعمال تكراري و اجباري هستند.
اختلال استرس پس از سانحه (PTSD): اين اختلال در كودكاني كه تجربه‌ي يك رويداد آسيب‌زا مانند آزار جنسي، سوء استفاده يا سانحه‌ي طبيعي داشته‌اند، ديده مي‌شود.

منبع:كانون مشاوران ايران-اختلالات رواني كودكان ✔️ علائم و نشانه هاي تخصصي

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/10/13  ] [ ۱۹ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

انواع اختلالات رواني ۲۰۲۱ را بشناسيد

اختلالات و بيماري هاي رواني انواع مختلفي دارد و بسياري از آن ها شايع تر بوده و فراواني بيش تري دارند، از جمله بيماري هاي رواني كه شايع مي باشد مي توان به افسردگي و اختلالات اضطرابي اشاره كردكه در زن و مرد مشاهده مي شود و درصد مراجعه به روانشناس و كلينيك ها براي اين اختلال بيشتر مي باشد.

افرادي كه در جامعه زندگي مي كنند به دلايل مختلفي مانند ژنتيك، تاثير محيط و عوامل خانوادگي به بيماري هاي رواني دچار مي شوند.

دفترچه راهنماي تشخيصي و آماري اختلالات رواني (DSM) شامل شماري از مهم ترين دسته هاي اختلالات توصيف شده مي باشد و همه اختلالات رواني در آن وجود ندارد، آخرين نسخه كتابچه راهنماي تشخيصي DMS-5 در ماه مه سال ۲۰۱۳ منتشر شده است، DSM يكي از پر كاربردترين سيستم هاي طبقه بندي اختلالات رواني مي باشد و در آن بيماري هاي رواني بر اساس معيار هاي تشخيصي استاندارد ارائه شده است.

انواع اختلالات رواني
اختلالات تكوين عصبي
اختلالات تكوين عصبي از جمله مواردي است كه در زمان نوزادي، كودكي و بزرگسالي قابل تشخيص است و اين اختلالات رواني شامل موارد زير مي شود :

كم تواني ذهني
اين اختلال قبلا به عنوان عقب ماندگي ذهني شناخته مي شد و گاهي اوقات آن را به عنوان اختلال تكويني ذهني از آن ياد مي شود، اين اختلال رشد قبل از سن ۱۸ سالگي در فرد آغاز مي شود و به صورت نقص عملكرد هاي ذهني و رفتار هاي متناسب با آن ها مشخص مي شود.

محدوديت هايي كه در عملكرد ذهني به وجود مي آيد در بسياري از اوقات با انجام تست ضريب هوشي مشخص مي شود و اگر ضريب هوشي پايين تر از ۷۰ درصد باشد نشانگر محدوديت است، مواردي كه تست مي شود شامل رفتار هاي انطباقي مهارت هاي عملي و روزمره، خود مراقبتي، تعامل اجتماعي و مهارت هاي زندگي مي باشد.

اختلال اوتيسم
اين اختلال با نقايص دائمي تعامل و ارتباطات اجتماعي در جنبه هاي مختلف زندگي و همچنين الگو هاي رفتارهاي محدود و تكراري مشخص مي شود، DMS بيانگر اين است كه علائم اختلال طيف اوتيسم بايد در دوره هاي اوليه رشد وجود داشته باشد و اين علائم در جنبه هاي مختلف زندگي از جمله عملكرد اجتماعي و شغلي اختلال قابل توجهي ايجاد مي كند.

اختلال بيش فعالي – كمبود توجه (ADHD)
ADHD با بروز دائمي بيش فعالي – تكانشگري و يا كم توجهي كه با انجام كارها در تداخل مي باشد، خود را در دو يا چند موقعيت مختلف مانند خانه، محل كار، مدرسه و موقعيت هاي اجتماعي نشان مي دهد، بر اساس اظهاراتي كه در DSM-5 بيان شده است چند مورد از اين علائم بايد قبل از ۱۲ سالگي وجود د اشته باشد.

اين علائم و نشانه ها تاثير منفي بر روي فعاليت هاي اجتماعي، شغلي و دانشگاهي دارند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-انواع اختلالات رواني ۲۰۲۱ را بشناسيد

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/4/11  ] [ ۰۸ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

چگونه با دردسر كمال گرايي مقابله كنيم؟
كمال گرايي از جمله اصطلاحاتي است كه ممكن است آن را براي موفقيت لازم بدانيد.

بسياري از افراد چنين فكر مي كنند كه براي موفق شدن نياز به كمال گرايي دارند و حركت در جاده ي موفقيت را بدون ابزار كمال گرايي ناممكن مي دانند.

اما واقعيت ان است كه جاده ي كمال گرايي مسيري كاملا مستقل از جاده ي موفقيت است.

بنابراين اين شما هستيد كه تصميم مي گيريد در كدام جاده قدم بگذاريد و زندگي تان را چگونه هدايت كنيد.

در اين مطلب قصد داريم تا شما رابا مهم ترين دردسرهاي ناشي از كمال گرايي و روش هاي غلبه بر آن آشنا كنيم.

كمال گرايي دردسرساز - راه درماني دكتر محمدي
كمال گرايي دردسرساز – راه درماني دكتر محمدي
كمال گرايان چگونه فكر مي كنند؟
ورود به دنياي ذهني يك فرد كمال گرا مي تواند ورود به دنياي سرشار از بايد و نبايد، اصول خشك و ايده آل گرايي باشد.

بايد اين كار را انجام دهم، بايد موفق شوم، بايد نفر اول شوم، بايد بهترين كار را پيدا كنم و .. از جملاتي هستند كه معمولا از زبان افراد كمال گرا مي شنويد.

مي توان گفت دنياي اين افراد، دنياي سياه و سفيد است و در آن خبري از رنگ هاي متنوع و زيبا نيست.

منبع: مشاوركو : مركز مشاوره روانشناسي و مشاوره آنلاين-كمال گرايي دردسرساز – راه درماني دكتر محمدي

امتیاز:
بازدید: 124
برچسب:
:
[ 1398/6/31  ] [ ۰۴ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

خود ارضايي رفتاري است كه در خصوص ان ديدگاه هاي مختلفي وجود دارد.

برخي از ديدگاه ها آن را به شدت بد، مخرب و آسيب رسان معرفي مي كنند در حاليكه دسته ي ديگري از ديدگاه ها، نه تنها از ان به عنوان رفتاري انحرافي ياد نمي كنند بلكه نتايج خوبي را براي آن بر مي شمرند.

در اين مطلب قصد دايم تا شما را با مهم ترين دانستني هاي روانشناختي در خصوص اين رفتار بيشتر آشنا كنيم.

مشاوره رايگان جنسي در مورد خودارضايي ، مي توانيد به انجمن مشاوركو مراجعه كنيد.

خودارضايي چيست؟ فوايد و عوارض - مشاور رايگان
خودارضايي چيست؟ فوايد و عوارض – مشاور رايگان
خودارضايي چيست؟
خود ارضايي ( masturbation) به رفتاري اطلاق مي شود كه ىر آن فرد از طريق تحريك اندام جنسي خود، سعي در ارضاي نياز جنسي و رسيدن به اوج لذت دارد.

اين تحريك مي تواند از طريق دست، ابزارهاي تحريك كننده ي جنسي، اشياي مختلف و يا تركيبي از روش هاي مختلف باشد.

رفتارهاي جنسي مربوط به خودارضايي از دورا نوزادي آغاز مي شوند. به عنوان مثال ممكن است كودكي را مشاهده كنيد كه از طريق بازي با آلت جنسي خود احساس لذت مي كند.

لذت بردن از اين رفتار در كودكان، عموما با اهداف غير جنسي و به دليل اكتشاف تن صورت مي گيرد اما در در بزرگسالان، خودارضايي با هدف تجربه ي اوج لذت جنسي انجام مي شود.

منبع: مشاور كو : مركز مشاوره روانشناسي و مشاوره آنلاين-خودارضايي چيست؟ فوايد و عوارض – مشاور رايگان

امتیاز:
بازدید: 100
برچسب:
:
[ 1398/6/27  ] [ ۱۷ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

با ازدواج يك شخص تصميم مي گيرد زندگي خود را آغاز كند، و اگر اشتباه باشد، تا پايان عمر، مشكلات ايجاد مي شود.

در طول زندگي زناشويي همسران ممكن است با مشكلاتي مواجه شوند.

يكي از آنها مقابله با اختلالات رواني است كه ممكن است براي هر يك از زوجين رخ دهد.

اختلالات رواني در يك همسر نشان دهنده نشانه هاي زندگي مشترك است.
دشوار است كه متوجه شويم كه همسر مان داراي اختلالات رواني است و دشوار است حدس بزنيم.

با توجه به اينكه شما دانش و درك كامل از تشخيص اختلالات رواني و احساسي نداريد، نمي توانيد قطعا نظر خود را در مورد همسر خود مطرح كنيد.

در اين شرايط فقط مي توانيد همسر خود را با توجه و عاطفه خود كمك كنيد و نيز از مشاوره روانشناسي كمك بگيريد.

اعتقادات دروغيني در مورد اين شرايط وجود دارد كه اين افراد قابل درمان نيستند و نمي توانند بهبود پيدا كنند، در حالي كه مي توانند به درمان هاي معتبر و توجه و مراقبت كمك كنند.

به خاطر داشته باشيد كه شرايط ممكن است دشوار باشد، اما امكان برخورد با همسرتان را ناديده نگيريد.

زماني كه اين عدم تعادل رواني حاد باشد، ترك همسر پيشنهاد مي شود و تنها با دارو و روان درماني كنترل مي شود و امكان بهبود آن وجود دارد.

در زير چند نشانه گفته شده كه نشان مي دهد شما ممكن است اختلالات رواني داشته باشيد.

اين علائم نشان دهنده شروع اختلالات رواني همسر است
اين علائم نشان دهنده شروع اختلالات رواني همسر است

روابط زندگي را مختل مي كند و مي تواند باعث درد و رنج شما شود.
مطمئنا، براي بسياري از ما، ما براي شركت در چنين روابط و تعجب مي كنيم كه آيا طرف مقابل اختلالي رواني دارد.

آيا رفتارهاي خشونت آميز و خطرناك او دليلي روانشناختي دارد؟ براي برخي پاسخ مثبت است.

در افراد مبتلا به اختلالات شخصيت ارتباط برقرار كردن با ديگران دشوار است، و اين باعث مي شود كه رابطه آنها مشكل باشد.

در بعضي از اين افراد به دليل اين وضعيت حتي باعث ايجاد آسيب به رابطه آنها مي شوند.

افراد مبتلا به اختلالات رواني، اختلال شخصيت، اختلال شخصيت مرزي و اختلال شخصيتي غيرعادي معمولا تحت تاثير زخم هاي جسمي و احساسي قرار مي گيرند.

براي بسياري از ما سخت است بدانيم كه طرف ما از نظر روان شناختي سالم است يا الگوهاي رفتاري اش نشان دهنده يك مشكل شخصيت است.

در زير برخي از علائم هشدار دهنده وجود دارد كه مي تواند نشان دهنده اين باشد كه طرف شما اين اختلالات رواني را تجربه مي كند.


9 نكته ي طلايي براي ماندگاري انگيزه
0 ديدگاه/تير ۱۹, ۱۳۹۸
ادامه مطلب ...
علائم اختلالات رواني در يك همسر
من بالاتر از شما هستم
افرادي كه با اختلالات رواني روبرو هستند، اغلب خود را درگير آن مي دانند كه آنها برتر و بالاتر هستند و طرف آنها براي آنها كافي نيست.

در چنين روابط، طرف مقابل معمولا احساس تحقير، بي ارزشي و كم ارزشي مي كند.

تشخيص اختلالات رواني در يك شريك بايد توسط پزشك انجام شود

تو خسته هستي، از تو متنفر هستم، دوستت دارم، از تو متنفر نيستم.
بعد از مدت كوتاهي از هيجان و احترام به طرف ديگر را از دست مي دهند و سوء استفاده مي كنند.

بسياري از آنها به طور مداوم رابطه را تمام كرده و دوباره شروع مي كنند.

بي احترامي بسيار زود جاي سوء استفاده و ناراحتي را مي گيرد و طرف آنها تبديل به قرباني رابطه مي شود.

بسياري از همكارانشان با افسردگي، اضطراب شديد، اعتياد به مواد مخدر يا الكل و بيماري هاي مختلف روحي باقي مي مانند.

بسياري حتي خودكشي مي كنند.

من مسئول چيزهاي بد كه اتفاق مي افتد يا چيزهاي بد كه انجام مي دهم نيستم. اين يك قانون است.
اين كاملا عادي است كه سرزنش ديگران را بر عهده بگيريد.

آماده سازي

شركاي جديد معمولا بر اساس درخواست ها پيدا نمي شوند، آنها را براي روابط خود آماده مي كنند.

تفاوت بين اين دو اين است كه اولي به دنبال يك رابطه واقعي است، اما دومي مي خواهد يك بازي يا فريب را شروع كند.

مهرباني، توجه، گذراندن وقت، سفر و هديه، همه هدف اوست.

آنها انتظار دارند كه پس از گذراندن اين هيجان اوليه رابطه را تمام كنند.

مشاورانه
مشاوره خانواده
مشاوره ازدواج
مشاوره تلفني
مشاوره آنلاين
تست روانشناسي
مشاوره روانشناسي
مشاوره جنسي
اختلال رواني
استخدام روانشناس و روانسنج
در گذشته او بسيار عاشق بوده است
آنها دائما به دنبال روابط عاشقانه جديد هستند، زيرا آنها به زودي از بين مي روند و پس از كاهش هيجان اوليه خود به يك نفر، قادر به حفظ رابطه خود نيستند.

هنگامي كه آنها مي خواهند يك شخص جديد را براي رابطه خود آماده كنند، از دوستان قبلي خود به عنوان دوستان بد يا ديوانه ياد مي كنند!

اگر چه آنها معمولا بسيار قوي، خودآگاه و غير حساس هستند، ديگران اغلب از اينكه چقدر حساس هستند شوكه مي شوند.

زماني كه آنها مورد انتقاد و يا به چالش كشيده مي شوند.

اين حس ناشي از احساس ناامني نيست و آنها علاقه اي به خشنودي ديگران ندارند.

دليل اين امر، اعتقاد آنها به برتر بودن نسبت به ديگران است.

آنها از ناتواني و ضعف خود رنج مي برند.

قدرت، كنترل و سلطه
آنها از تحقير ديگران لذت مي برند.

اما آنها هرگز چنين رفتارهاي خود را به درستي تحمل نخواهند كر.

دروغ و فريب
فريب يك رفتار عادي براي اين افراد است.

آنها دروغ مي گويند و اغلب پنهان كاري مي كنند.

اين دروغ ها مي توانند كوچك يا بسيار بزرگ باشند.

اخلاق عجيب
هميشه يك روند طولاني و مداوم اشتباهات اخلاقي وجود دارد.

نمونه هايي از جمله خيانت، دروغ، سرقت، خشونت، يا مجازات وجود دارد.

احساسات سطحي و كم عمق
روابط سطحي آنها به هيچ وجه به گونه اي نيست كه يك روز عميق تر شود.

مقالات برتر درمان مشكلات خانوادگي
من اينجا قرباني هستم
اين رويكرد رفتاري معمولا در مواجهه با افراد محترم ظاهر مي شود.

وقتي كسي را دوست داريم، خشونت او را مي پذيريم.

كساني كه داراي ظرفيت شفقت هستند بيشتر احتمال دارد كه توسط اين افراد مورد آزار و اذيت قرار گيرند.

در مواجهه با چنين افراد محترمي، فرد مبتلا به اختلال شخصيت مي تواند اشتباهات و گناهان خود را به راحتي به گردن بگيرد.

مثلث
او همسر جديدش را با دوستان سابقش مقايسه مي كند.

تلاش مي كند ارتباطاتي علني بين آن ها ايجاد كند!

مهم نيست چقدر سعي كنيد، نمي توانيد كاري انجام دهيد.
به دليل حساسيت ها، شما متهم به كنترل او مي شويد.

هر چيزي كه شما بخواهيد به عنوان تلاش براي كنترل او محسوب مي شود.

به عنوان مثال، نگراني هاي معمول شما در مورد وضعيت و شرايط زندگي تان، كه كاملا بين زوج ها ديگر طبيعي است توسط فردي كه داراي اختلالات رواني است، تحمل نمي شود

منبع: مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-اين علائم نشان دهنده شروع اختلالات رواني همسر است

امتیاز:
بازدید: 119
برچسب:
:
[ 1398/5/3  ] [ ۱۰ ] [ moshaverrkhob ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب